Tuesday, 14 August 2018

Cakepan Sinom Parijhatho


Tresnoku soyo ngremboko
Seng lanang seniman Sing wadhan seniwati

Rinabuking roso asih
Janji sabar lan ora kesusu , swahe jembar-jembar parine lemu-lemu

Mung Siro pepujaning wang
Ngetan  bali ngulon opo, opo sedyane kelakon

Esemu Ngrerujit ati
Orang-aring, kudu eling seng peparing

Kang dadi Tembanging lathi
Opo iyo, opo tenan, eling-eling wong bebrayan


Pindhane katiban ndaru
Mampir mas monggo mampir, mopo sido opo ura, piiir

Wong manis tansah ngleledha
Timun sigarane, Ayo mbangun Negarane

Ayo bareng urip mulyo
Degane kambil gading, bejane seng podo eling, karo keluargane

Nimas Roro
Pilih gethuk, opo pilih tape, podo enake, podotelane

Ladenana brantaning wang

No comments:

Post a Comment

Cakepan Sinom Parijhatho

Tresnoku soyo ngremboko Seng lanang seniman Sing wadhan seniwati Rinabuking roso asih Janji sabar lan ora kesusu , swahe jembar...