Thursday, 23 October 2014

Gusti Alloh kulo nyuwun ngapuro Astaghfirullohal ‘adzim



Astaghfirullahal adhim3x
Inallaha ghafururrohim..Gusti Allah kulo nyuwun ngapuro
Gusti Allah kulo nyuwun ngapuroSekathaing dosa kulo
Dosa ingkang agung kelawan ingkang alit
Boten wonten ingkang saget ngapuro 
Boten wonten ingkang saget ngapuro
Sanesipun Kang Moho Agung
Kang Ngratoni sakathahing poro ratu
Iyo iku Alloh asmane
Iyo iku Alloh asmane
Kang kagungan sifat rohman
Sarto ingkang sifat rokhim
  
Astaghfirullahal adhim3x
Inallaha ghafururrohim..

No comments:

Post a Comment

Cakepan Sinom Parijhatho

Tresnoku soyo ngremboko Seng lanang seniman Sing wadhan seniwati Rinabuking roso asih Janji sabar lan ora kesusu , swahe jembar...