Tuesday, 14 August 2018

Cakepan Sinom Parijhatho


Tresnoku soyo ngremboko
Seng lanang seniman Sing wadhan seniwati

Rinabuking roso asih
Janji sabar lan ora kesusu , swahe jembar-jembar parine lemu-lemu

Mung Siro pepujaning wang
Ngetan  bali ngulon opo, opo sedyane kelakon

Esemu Ngrerujit ati
Orang-aring, kudu eling seng peparing

Kang dadi Tembanging lathi
Opo iyo, opo tenan, eling-eling wong bebrayan

Dakwah itu mambawa perubahan

Dakwah yang dilakukan harus membawa perubahan. Perubahan  dimulai dari diri sendiri kemudian kelompak masyarakat dan akhirnya dakwah h...