Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2018

Cakepan Sinom Parijhatho

Tresnoku soyo ngremboko Seng lanang seniman Sing wadhan seniwati
Rinabuking roso asih Janji sabar lan ora kesusu , swahe jembar-jembar parine lemu-lemu
Mung Siro pepujaning wang Ngetan bali ngulon opo, opo sedyane kelakon
Esemu Ngrerujit ati Orang-aring, kudu eling seng peparing
Kang dadi Tembanging lathi Opo iyo, opo tenan, eling-eling wong bebrayan