Thursday, 21 July 2016

Mocopat tema Pernikahan Pangkur dan Kinanthi

Pangkur :


Yektine kang winurseta,

Kembang Kanthil lambanging ati suci,

Suci murni tresnanipun,

tansah manunggal karsa,

Sri temanten nggennya mangun brayatipun,

tulusa widodo mulya,

linambaran tresna jati.

Kinanthi :


Dhuh Gusti Ywang Maha Agung,

mugi kersa hamberkahi,

mring temanten kekalihnya,

nggennya mangun brayat sami,

bagya mulya kang sinedya,


rahayu ingkang pinanggih

No comments:

Post a Comment

Bunga Lidah Kucing atau bunga pukul delapan ungu

Namanya adalah bunga pukul delapan dengan nama latin yaitu Turnera ulmifola L.T, Subuluta J.E. smith, sedang orang jawa sering...